Samen slimmer voor de zorg

Partnerprogramma

Samenwerken voor de zorg

Door intensief samen te werken met partners maken we het Ecosysteem succesvol. Alleen met elkaar kunnen we zorgen voor verdere integratie van systemen om de zorg duurzaam toegankelijk te maken. Dit is de toekomst.

Sluit je aan bij het partner netwerk
Als Medicore preffered partner heb je toegang tot ons uitgebreide netwerk en kennisplatform. Je profiteert van ons geïntegreerde platform waarop meerdere aanbieders vloeiend producten, diensten en gegevens delen. Voor onze partners organiseren we kennissessies en bijeenkomsten. Om elkaar te ontmoeten, te verbinden en samen betere oplossingen te ontwikkelen voor de zorg.

Sluit je aan

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Medicore privacy statement.

Ook interessant

Whitepaper30 apr 2019

Factsheet Interoperabiliteit: van API’s tot ZIB’s

In deze factsheet Interoperabiliteit lees je hoe Tenzinger werkt aan standaardisering binnen een een complex zorg-ICT landschap.
Lees meer +
Klantverhaal30 mei 2023

Mindler verandert GGZ met online blended therapie

Mindler wil graag dat de applicaties die ze gebruiken integreren. Mayke Rijpert, controller bij Mindler, vertelt hoe dit werkt met het Tenzinger Platform.
Lees meer +
Klantverhaal15 mei 2024

Van ‘betekenisloze’ pdf’s naar data waar je direct wat mee kunt

Blended care, de combinatie van fysieke zorg in de spreekkamer en online zorg via een patiëntenportaal, is al jaren een gebruikelijke combinatie in de GGZ. Maar het biedt ook interessante mogelijkheden voor artsen en patiënten in de medisch specialistische klinieken. Karmenta, een specialistische kliniek voor gynaecologie en urologie, laat zich daarom graag inspireren door de GGZ.
Lees meer +