Webinars

We delen onze kennis graag met jou

Er is gefilterd op:

Opname27 mei 2024

Opname | Maak kennis met UP! Jouw virtuele collega in de zorg

UP is het nieuwe paar ogen en oren in Medicore; een virtuele collega die zorgverleners vertelt waar ze aandacht aan moeten geven. UP visualiseert inzichten uit de enorme hoeveelheden ingevoerde data, overzichtelijk en direct bruikbaar. In dit webinar duiken we dieper in de wereld van UP.
Lees meer +
Opname06 mrt 2024

Opname | Effectieve zorgadministratie in Medicore – grip op ZPM met rondrekenen en omzetplafondrapportages

Gebruik je Medicore, en ben je op zoek naar praktische oplossingen om grip te krijgen op je Zorgprestatiemodel (ZPM) zorgadministratie? Wil je de complexiteit van zorgfinanciering en omzetplafonds begrijpen en beheersen? Kijk dan dit webinar terug!
Lees meer +
Opname02 jan 2024

Opname | Hoofd- en onderaannemerschap zonder kopzorgen

Het klinkt allemaal nét wat eenvoudiger dan het vaak in de praktijk is. Hoe voorkom je dat? Weet jij wat je nodig hebt om het proces goed in te richten? En hoe bewaak je de kwaliteit van zorg?
Lees meer +
Opname05 apr 2022

Opname | Meer tijd voor zorg met de Zorgapp

Gewoon leven. Dat willen we allemaal. Maar voor veel mensen met een (verstandelijke) beperking en gedragsproblemen is gewoon leven verre van vanzelfsprekend. Het behandel- en organisatiemodel Triple-C is erop gericht dat ook zij ‘het gewone leven’ ervaren.
Lees meer +
Opname05 okt 2021

De 7 belangrijkste trends voor jouw GGZ of jeugdzorg praktijk

Het is belangrijk om te weten wat er speelt in het werkveld. Het zorglandschap is namelijk continu in beweging. Aan de hand van praktische voorbeelden en ervaringen uit de praktijk bereiden Bas Werkhoven en Ben van Harten je voor op belangrijke thema’s in 2022.
Lees meer +
Opname23 mrt 2021

E-health…dichtbij dankzij de afstand

Bij e-health denken we al snel aan het gebruik van online tools zoals beeldbellen, online dagboeken en allerlei andere mobiele apps die ondersteunen bij de behandeling. Tijdens de coronacrisis zijn deze tools bijna onmisbaar geworden om het werk van een zorgprofessional te kunnen uitvoeren. Maar draait het wel echt om de tools, of komt er meer bij kijken?
Lees meer +
Opname03 dec 2020

Het pleegzorg proces en inzage in dossiers van een kind

In dit webinar wordt vertelt hoe in het ECD cruciale pleegzorg processen worden ondersteund en wat hierbij de visie is van Tenzinger.
Lees meer +
Opname05 jun 2020

How to learn machine learning

Machine learning uitgelegd door Joran Lokkerbol van Trimbos Instituut en met praktijkvoorbeelden van ADHD Centraal
Lees meer +