Medicore Ecosysteem

Slimme data zorgt voor warme zorg

En wij gaan die vinden

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd en aandacht voor wat echt belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop. Hoe meer databronnen we aansluiten op ons ecosysteem, hoe meer we kunnen verslimmen. En met onze kennis en innovatiekracht nemen we zorginstellingen stap voor stap mee door een digitale transformatie. Zo geven we de zorg een toekomst met zorgprofessionals die eindelijk weer kunnen doen waar ze het allerbest in zijn. En cliënten die de zorg ervaren die ze verdienen.

Innovatie met data

Innovatie met data is een belangrijk uitgangspunt voor duurzaam toegankelijke zorg. In het Medicore ecosysteem wordt data uit het Medicore ECD/EPD gekoppeld aan data van andere systemen. We gaan verder dan alleen systemen interoperabel maken; we verbinden en verrijken de data en zetten het om in kennis.

Die kennis geven we terug aan de sector. Zodat de sector daarmee processen kan optimaliseren en behandelingen verbeteren.

"Met data maken we de zorg beter voor de cliënt, aantrekkelijker voor de zorgprofessional en kosteneffectiever voor de maatschappij."

Slimme data zorg voor warme zorg

Het Medicore Ecosysteem is de volgende stap van ICT in de zorg. In de care sector zijn we de grootste speler in de ICT. Daardoor kunnen we volop inzetten op innovatie en de doorontwikkeling van het ecosysteem.

We ontwikkelen modules, brengen connectiviteit tot stand en bouwen ons 6Gorilla’s dataplatform en datawarehouse uit. Met ons netwerk van specialistische partners bouwen we elke dag aan een effectiever en completer ecosysteem. Dit is waar zorgverlening met een ‘single source of truth’ begint.

Lees meer over het Medicore Ecosysteem

Whitepaper14 jun 2023

Een heldere API strategie maakt verzamelen, verbinden en verslimmen mogelijk

Elektronische gegevensuitwisseling wordt steeds meer een randvoorwaarde voor het bieden van goede zorg. Daarin spelen API's een grote rol. In dit whitepaper lees je meer over het inzetten van API's.
Lees meer +
Whitepaper30 apr 2019

Factsheet Interoperabiliteit: van API’s tot ZIB’s

In deze factsheet Interoperabiliteit lees je hoe Tenzinger werkt aan standaardisering binnen een een complex zorg-ICT landschap.
Lees meer +
Klantverhaal30 mei 2023

Mindler verandert GGZ met online blended therapie

Mindler wil graag dat de applicaties die ze gebruiken integreren. Mayke Rijpert, controller bij Mindler, vertelt hoe dit werkt met het Tenzinger Platform.
Lees meer +

Wij zijn Medicore

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

 • 20 jaar ervaring in digitalisering

  In de GGZ, jeugd- en pleegzorg en medisch specialistische zorg

 • 25.000 zorgverleners

  Maken gebruik van Medicore

 • Data-driven inzichten

  Slimme data-analyse die direct bruikbare inzichten oplevert. Maak betere beslissingen, elke dag opnieuw.

 • Klaar voor de toekomst

  Al 20 jaar in de cloud, nu als eerste ECD op Azure

Contact

Meer weten over het Tenzinger ecosysteem? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Medicore privacy statement.