Medicore

Slimme data zorgt voor warme zorg. Daar geloven wij in.

Fast forward naar de toekomst

Het is druk in de zorg. Morgen nog meer dan vandaag. In 2040 zijn er zelfs twee keer zoveel zorgprofessionals nodig als nu.

Daarom moeten we de zorg anders inrichten. Slimmer. Innovatiever. Sneller. Nieuwer. Met meer tijd voor zorg en minder administratief werk. Met meer aandacht voor mensen en minder voor systemen. Met meer datagedreven technieken en minder lijstjes. Anders, dus. En daar hebben wij ontzettend veel ideeën over.

Wij zijn Medicore

Data-experts met hart en ziel voor de zorg. Leidend op het snijvlak van zorg, data en technologie. Wij bieden een ECD/EPD, zorgapp, AI-tools, koppelingen, rapportages en inzichten waarmee jij je werk efficiënter kunt doen. En waarmee managers makkelijker kunnen sturen op zekerheid. We besparen zorginstellingen eindeloos veel minuten, die ze kunnen besteden aan waar het écht om gaat: warme zorg voor de cliënt.

Sinds 1 januari 2020 is Medicore onderdeel van Tenzinger.

Medicore: het eerste webbased ECD

In 2004 waren wij de eerste ECD-leverancier met een volledig webbased ECD. Toen heel vooruitstrevend, inmiddels de standaard. Nu zijn we de eerste ECD-leverancier die de data die zorgverleners al jaren vastleggen, daadwerkelijk omzet in actiegerichte inzichten met Medicore UP.

De EPD/ECD’s zijn de laatste jaren veranderd. Was het vroeger vooral een systeem voor registratie en facturatie, nu is het de ruggengraat van elke zorginstelling en de belangrijkste databron. Het is niet meer een los systeem, het is je virtuele collega die je helpt bij je dagelijkse werk.

Stichting Socialrun & Medicore | Trotse partners

Medicore is al sinds 2018 sponsor van de Socialrun. De Socialrun is een jaarlijkse estafetteloop van 555 kilometer waarbij deelnemers aandacht vragen en geld inzamelen voor een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Met de sponsoring helpt Medicore Stichting Socialrun om verder te groeien, zodat nog meer goede projecten gesteund kunnen worden.

Lees verder

Wij zijn Medicore

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

 • 20 jaar ervaring in digitalisering

  In de GGZ, jeugd- en pleegzorg en medisch specialistische zorg

 • 25.000 zorgverleners

  Maken gebruik van Medicore

 • Data-driven inzichten

  Slimme data-analyse die direct bruikbare inzichten oplevert. Maak betere beslissingen, elke dag opnieuw.

 • Klaar voor de toekomst

  Al 20 jaar in de cloud, nu als eerste ECD op Azure

Stuur ons een bericht

Wij nemen contact met je op

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Medicore privacy statement.