De zorg is continu in beweging. Zo ook de wet- en regelgeving. Heb je een goed overzicht van welke wijzigingen er in 2024 ingaan en wat er na die tijd op je af gaat komen? In deze wetgevingsradar komen de wijzigingen met de grootste impact aan bod.
Wetswijzigingen 2024-2025
Zorgwetgevingsradar ggz, sociaal domein en medisch specialistische zorg
Weet welke wetswijzigingen er op je af komen
Ieder jaar verandert er veel in de Nederlandse wet- en regelgeving. Om op de hoogte te blijven nemen wij deel aan diverse overlegstructuren met betrekking tot de veranderingen. Hierdoor zijn we niet alleen tijdig op de hoogte, maar hebben we ook een stem in de uitwerking van deze wijzigingen. Medicore implementeert jaarlijks de nieuwe wet- en regelgeving. Wij delen ons kennis graag in deze wetgevingsradar.
Deze wetgevingsradar is ingedeeld in verschillende aandachtsgebieden:
- Integraal Zorgakkoord
- Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
- Sociaal domein (jeugdzorg)
- Medisch specialistische zorg
- Privacy en informatiebeveiliging
- Ontwikkelingen 2024 – 2028
Dit whitepaper is gebaseerd op de nieuwe wet- en regelgeving die gepubliceerd is door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), Zorginstituut Nederland, Rijksoverheid, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en landelijke programma’s.
Mail mij deze whitepaper
Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te ontvangen.
Door op de button te klikken ga je akkoord met het Medicore privacy statement.
Ook interessant
Hoe een ECD het pleegzorgproces ondersteunt
In dit whitepaper lees je over de trends en ontwikkelingen in pleegzorg en hoe een ECD zorgorganisaties ondersteunt.Privé: Grip op zorg door financiële sturing
In de whitepaper Grip op zorg door financiële sturing lees je hoe je meer grip krijgt op de bedrijfseconomische kant van het zorgproces, hoe je de zorgvraag beter kunt voorspellen en hoe je een realistische begroting maakt.Beter wachtrijmanagement met de Tenzinger wachtrijverslimmers
De wachtlijsten in de zorg groeien al jaren. En hoewel iedereen het belang ziet van het goed meten van de werkelijke wachttijden, zijn het verstrekken van inzicht in wachttijden en capaciteit taken die in de meest zorgorganisaties worden overgelaten aan secretariaten of zorgadministraties.