Zorgverslimmer bij Tenzinger

Mark Nieuwenhuis

"Iedere dag samen met een team enthousiaste en gedreven collega's aan de slag om bij te dragen aan betere en efficiƫntere zorgverlening door zorgprofessionals."

Biografie

Als projectmanager heeft Mark in de afgelopen jaren tientallen klanten begeleid bij de implementatie van onze software. Mark ziet het als uitdaging om binnen projecten slim en effectief gebruik te maken van de schaarse beschikbaarheid van zorgprofessionals om tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij vind hij het belangrijk dat een project leuk moet zijn en waarin gezamenlijk prettig samengewerkt wordt aan de beoogde doelstellingen.

Met zijn ervaring en kennis was Mark verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van de nieuwe Tenzinger project- en implementatiemethodiek. Wil je meer weten? Lees dan meer over onze implementatiemethodiek.

Mini CV

  • Teammanager consultancy GGZ/ziekenhuiszorg
  • Ervaren project- en programmamanager
  • Pragmatisch
  • Muziekliefhebber en verzamelaar van LP's

Stel een vraag aan Mark

LinkedIn

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Medicore privacy statement.

Publicaties van Mark:

Brochure06 jul 2023

Meer tijd voor zorg met functioneel applicatiebeheer

De rol functioneel applicatiebeheer in de zorg is misschien wel de meest onderbelichte rol bij zorgorganisaties. En dat terwijl FAB een grote rol speelt in de uitdagingen waar de zorg voor staat.
Lees meer +
Whitepaper10 okt 2022

Whitepaper hoe implementeer je een ECD

De overstap naar een nieuw ECD is een ingrijpende verandering voor processen binnen een zorginstelling. In dit whitepaper lees je over onze implementatiemethodiek.
Lees meer +