07 mrt 2024

Zorgverslimmers Festival 2024

Geniet nog even na met de aftermovie

Op 29 februari was de eerste editie van het Zorgverslimmers Festival. Heb je het gemist? Of wil je nog even nagenieten? Kijk de aftermovie!

Het Zorgverslimmers Festival was een bruisende en drukbezochte middag, vol met inhoudelijk sessies en inspirerende keynotes van Quintijn Aman en Teun Toebes. Eva Eikhout was dagvoorzitter. Aan het einde van de dag werd voor de derde keer de Zorgverslimmer award uitgereikt.

Geniet nog even na met de aftermovie!

Bekijk de aftermovie

Winnaars Zorgverslimmer award 2024

Paola Vasters ontving de award uit handen van Yvette Roke, die de award in 2022 won en de jury voorzit. Ilse Verveer won de publieksprijs voor haar onderzoek naar de inzet van VR-brillen in de behandeling van trauma met EMDR.

Lees het artikel

 

Innoveren doe je niet alleen

Tenzinger heeft het initiatief van de Zorgverslimmer award in het leven geroepen om aandacht te geven aan slimme ideeën die de zorg structureel kunnen verbeteren. “Innoveren doe je niet alleen”, zegt Tenzinger CEO Boris Hololtcheff. “Samen kunnen we slimmer werken. Daarom geven we met de Zorgverslimmer award graag een podium aan iedereen die daarvoor goede ideeën heeft.”