14 mei 2024

contractverlenging

Yes We Can kiest opnieuw voor Medicore

De Yes We Can Healthcare Group kiest voor hercontractering met Medicore. “We zijn er trots op dat deze innovatieve groep opnieuw voor ons kiest en we allebei verder kunnen bouwen aan onze gezamenlijke ambitie om de zorg nog meer te ondersteunen met technologie,” zegt Medicore directeur Siep Kosse.

Bij de Yes We Can Healthcare group werken meer dan 500 zorgprofessionals voor hetzelfde doel: het leveren van de meest effectieve en efficiënte zorg en technologie. Met klinische en ambulante behandeling, beschermd wonen en healthcare technology bedienen zij het hele werkveld; van jong tot oud, van individu tot gezin, van preventie tot nazorg.

“We werken al jaren samen, zowel als leverancier van het Medicore ECD bij Yes We Can Clinics, als met ons recentere partnership met Hawking Healthcare Technology, de ontwikkelaar van ondermeer Discovery dat met slimme API’s geïntegreerd is met het Medicore ECD. De hercontractering bevestigt dat we met onze API-strategie echt een mooie bedrage leveren aan het verslimmen van de zorg,” zegt Siep.

Ook Johan Linssen, CEO van de Yes We Can Healthcare Group, kijkt uit naar de verlenging. “Medicore biedt de Yes We Can Healthcare Group – in aanvulling op onze eigen ontwikkelingen met Hawking – een sterk fundament, zodat wij ons volledig kunnen concentreren op innovatie. Wij zijn erg gelukkig om de komende jaren onze samenwerking nog sterker te maken.”

Yes We Can Healthcare Group

De Yes We Can Healthcare Group bestaat uit Yes We Can Clinics, een jeugdkliniek voor jongeren van 13 tot 27 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen, de internationale kliniek Yes We Can Youth Clinics, Zero&Sano voor beschermd wonen en Hawking Healthcare Technology.

Naadloze integratie via het Medicore API-platform

Hawking Healthcare Technology biedt met onder meer Discovery een intelligente applicatie die de registratietijd meer dan halveert. Het Medicore ECD is de stevige ruggengraat die zorgt voor facturatiezekerheid. Door de naadloze integratie van Discovery met het Medicore ECD via het API-platform krijgen zorgprofessionals een gebruiksvriendelijke, datagedreven én tijdbesparende applicatie waarmee ze veel makkelijker kunnen registreren en verslagleggen. En dat levert heel veel meer behandeltijd op.

We schreven eerder een uitgebreid artikel de ontsluiting van Discovery op Medicore en wat dit voor zorgmedewerkers betekent. Het volledige artikel kun je hieronder lezen.

Lees ook

Klantverhaal05 dec 2023

Het beste van twee werelden: Discovery en Medicore

Hawking Healthcare Technology biedt met onder meer Discovery een intelligente applicatie die de registratietijd meer dan halveert. Het Medicore ECD is de stevige ruggengraat die zorgt voor facturatiezekerheid.  
Lees meer +
Whitepaper14 jun 2023

Een heldere API strategie maakt verzamelen, verbinden en verslimmen mogelijk

Elektronische gegevensuitwisseling wordt steeds meer een randvoorwaarde voor het bieden van goede zorg. Daarin spelen API's een grote rol. In dit whitepaper lees je meer over het inzetten van API's.
Lees meer +
Whitepaper30 apr 2019

Factsheet Interoperabiliteit: van API’s tot ZIB’s

In deze factsheet Interoperabiliteit lees je hoe Tenzinger werkt aan standaardisering binnen een een complex zorg-ICT landschap.
Lees meer +