21 sep 2021

Socialrun

Na twee jaar weer een fysieke editie van de Socialrun

Na twee jaar vond afgelopen weekend een succesvolle tiende editie van de Socialrun plaats. Dit jaar voor het eerst de zuidelijke route. Samen met veertig andere teams heeft Team Tenzinger zich ingezet voor een inclusieve samenleving, ongeacht kwetsbaarheid of handicap.

Opgehaald bedrag

In 48 uur legden alle teams 555 kilometer af door middel van een non-stop estafetteloop. In totaal heeft de Socialrun €110.323 sponsorgeld opgehaald, waarvan €2.641 van team Tenzinger. Met het ingezamelde geld steunt Stichting Socialrun initiatieven die inclusie en openheid rondom psychische kwetsbaarheden bevorderen.

Activiteiten langs de route

Vrijdagmiddag startte team Tenzinger om 12.08 uur vanuit Soesterberg. Op de route werden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo konden de deelnemers bij het in Venray gevestigde Vincent van Gogh genieten van Limburgse vlaai, worstenbroodjes en verse koffie, stonden er bij Accare verse pannenkoeken klaar en konden de deelnemers hun benen losschudden bij de Tenzinger beachparty op het Zeeuwse Neeltje Jans. Palmbomen, een tropical bandje en verse smoothies waren dé ingrediënten die zorgden voor een feestelijke tropical vibe.

Wij willen alle sponsoren, supporters en natuurlijk onze collega’s die deze topprestatie hebben geleverd bedanken voor het succesvolle weekend. Tot volgend jaar!

Over Stichting Socialrun

Stichting Socialrun zet zich in voor een inclusieve samenleving. Zij doen dit door het organiseren van sportieve activiteiten voor, door en met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Niet de competitie, maar het belang van meedoen en samenwerking staat bij al deze activiteiten centraal.