Terug naar alle eventsEvent29 Feb12:00

save the date

Zorgverslimmers Festival 2024

Slim als je erbij bent

Speciaal voor opdrachtgevers en gebruikers van Medicore, Fierit, Cure4, Business Consultancy en 6Gorilla’s organiseren we op 29 februari 2024 het Zorgverslimmers Festival. Op deze klantendag staat het delen van kennis centraal. Hoe werken we samen slimmer en wat kun jij van Tenzinger verwachten? Je kunt genieten van inspirerende sprekers en inhoudelijke kennissessies, allemaal in een echte festivalsfeer, onder leiding van dagvoorzitter Eva Eikhout.

Het Zorgverslimmers Festival is dit jaar in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Tijdens het Zorgverslimmers Festival kun je deelnemen aan workshops en inspirerende subsessies.

Bekijk alle subsessies

Dit event vond op 29 februari plaats. Het is niet meer mogelijk je hiervoor aan te melden.

Programma

12:00 uur Inloop met lunch

13:00 uur Opening door Boris Hololtcheff

13:20 uur Keynote | Go data met Quintijn Aman

13:50 uur Ronde 1 subsessies

14:30 uur Pauze

15:00 uur Ronde 2 subsessies

15:45 uur Ronde 3 subsessies

16:30 uur Keynote | Stay human met Teun Toebes

17:00 uur Uitreiking Zorgverslimmer Award 2024

17:15 uur Afsluiting

17:30 uur Borrel

Subsessies

Tijdens het Zorgverslimmers Festival kun je deelnemen aan workshops en inspirerende subsessies.

Bekijk alle subsessies

Go data met Quintijn Aman

Na eindeloos veel Excel-bestandjes in zorgorganisaties verafschuwd, verbeterd of afgeschaft te hebben, zet Data Consultant Quintijn Aman zich nu in om zorgorganisaties slimmer, efficiënter en proactiever te maken met data.
Quintijn neemt je mee in zijn visie op data als het gemeenschappelijke startpunt van de zorg van morgen en waarom dit niet alleen jouw dagelijkse werk beter maakt, maar ook het antwoord is op de uitdagingen van de zorgsector als geheel.

Stay human met Teun Toebes

Teun Toebes is op missie om de wereld van mensen met dementie te verbeteren. Hij vindt dat iedereen recht heeft op een mooie, gelijkwaardige en inclusieve samenleving die niet van je afgepakt mag worden door een diagnose. Door nu op te komen voor degene die hiermee moeten leven, hoopt hij de toekomst op een positieve manier te veranderen. Hoe? Daar neemt hij je op 29 februari in mee.

Zijn documentaire ‘Human Forever’ ging in oktober in première en verschijnt in november ook in de bioscoop.

Dagvoorzitter | Eva Eikhout

Eva Eikhout is presentatrice en programmamaker. Ze schrijft en spreekt over maatschappelijke thema’s. In 2023 was ze één van de keynotes op het Zorgverslimmers Festival waar ze velen inspireerde met haar levensverhaal, ondernemerschap en veerkracht. Omdat haar armen en benen maar gedeeltelijk zijn ontwikkeld, loopt ze dagelijks tegen verschillende (zorg-)uitdagingen aan. Maar haar grootste beperking is bureaucreatie, zegt ze zelf.

Uitreiking Zorgverslimmer award 2024

Tijdens het Zorgverslimmers Festival reiken wij de Zorgverslimmer award 2024 uit. Elk jaar nomineren we 24 Zorgverslimmers. Deze bedenkers van slimme oplossingen zorgen ervoor dat zorgverleners meer tijd hebben voor zorg. Dat is hard nodig. Met maar 24 uur in een dag en de zorgvraag die maar blijft groeien, telt elk uur. Met deze award wil Tenzinger iedereen in de zorg aansporen om mee te blijven denken én werken aan een slimmere zorg.

Heb je de genomineerden van 2024 al gezien?

Bekijk de genomineerden