Terug naar alle eventsBeurs4 Oct09:30

er zijn (geen) grenzen

LVVP 2024

Ontdek onze slimme oplossingen

Op vrijdag 4 oktober kun je ons vinden op het jaarlijkse LVVP congres. Het thema is dit jaar ‘Er zijn (geen) grenzen!’ Dit thema heeft een aantal lagen. We leven in een tijd van onbegrensde mogelijkheden: the sky is the limit! De wereld is een dorp geworden en we exploreren het leven op andere planeten. Even gechargeerd: we consumeren, stellen het ik en onze eigen vrije wil centraal en vinden dat we overal recht op hebben.

Aan de andere kant ervaren we steeds vaker grenzen . Grenzen aan de groei: denk aan het klimaat, aan fossiele brandstoffen, maar ook aan de zorg. Grenzen aan de eigen vrijheid en aan de vrije wil van individuen. En grenzen aan onze deskundigheid en mogelijkheden als ggz-professional.

Hoe verhouden de drang naar grenzeloosheid en de grenzen aan de groei en de vrijheid zich tot elkaar? En hoe vertaalt dit zich in de problematiek in de spreekkamer? Daarover gaat dit congres.

Datum: 4 oktober 2024

Tijd: 09:30 – 17:00 uur

Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein

Wij vertellen je graag meer over onze slimme oplossingen voor de zorg. Zien we jou in Nieuwegein? Aanmelden kan via de button.

Aanmelden